Rengøring ved aflevering

Rengøringsmidler forefindes i kælderdepotet, såfremt man skal bruge noget ud over opvaskemiddel.

Rengøringsgrej findes i kælderdepotet.

Køkken rengøres (alle flader aftørres med klud opvredet i opvaskesæbevand).

Køleskab i køkken tømt, rengjort, slukket og dør åbnet helt op (180 grader)

Ovn og komfur rengjort

Opvasker slukket og tømt for vand

Emhætten er slukket på afbryderen

Service placeres efter opmærkning på hylder i køkken og køkkendepot.

Borde og stole i salen aftørres med klud opvredet i opvaskesæbevand. Placeres på de anviste pladser i møbeldepot.

Borde og stole i Loggia aftørres med klud opvredet i opvaskesæbevand. Opstilles efter opstillingsplanen for standard opstilling. Stolene skal sættes op på bordet.

Gulve fejes så de er klar til gulvask, har man spildt skal dette aftørres med vand (ved stærkt smuds, tilsat et par dråber opvaskemiddel). DER MÅ IKKE BRUGES ANDET END DETTE!!

Er gulvene klistrede af sodavand/øl/slush ice skal disse rengøres med vand og 10 dråber opvaskemiddel pr. 10L. Der er gulvklude i kælderen. HUSK AT SKIFTE VANDET FLERE GANGE.

ALT TAPE SKAL FJERNES fra alle vægge og lofter

Barkøleskabe tømt, rengjort, slukket og med åben dør/skuffer

Fryser tømt, slukket på afbryder ved vindue, samt låge helt åben (lodret position)

Toiletdøre efterladt åbne mod gangarealer og lys slukket

Alle skraldespande tømmes og aftørres med klud opvredet i opvaskesæbevand.

Affald sorteret i de rette skraldespande og presset godt ned

Nye poser isat skraldespand ved baren (mad og rest)